Lite tungt

Nästan hela helgen har gått, suck! Vädret som var så underbart i fredags höll inte riktigt vad det lovade med tanke på hur lördagen såg ut. Vi hade i alla fall jättetrevligt i lördags, riktigt storfika bjöd vi på och även middagsgäster fick vi. Kul!

Det enda som känts lite tråkigt är förstås att i fredags gick jag en riktig långpromenad och avslutade med kaffe och riktigt fin cognac ute på altanen, det var ju så underbart varmt och skönt. Men se, det skulle jag inte gjort. På lördagen var förkylningen tillbaka i ett sämre läge igen så nu är det rena vårfloden här, jag snyter mig oavbrutet.

Inte så kul när man ska ut och flyga. Nu har jag packat väskan och skrivit ut de de senaste mailen med agendan för kommande dagar. Jag hade tänkt att läsa igenom utfallet från senaste revisionen på flyget, men det har jag fått välja bort. Papperna ligger nu nedstuvade i resväskan, få se om jag orkar läsa genom dem på hotellet ikväll. Det måste jag förstås göra, oavsett hur jag mår.

I går visade jag "filmen" från aktiviteterna i Bryssel för mina barnbarn! Gissa vilka miner de gjorde när jag stod på balkongen och slängde med mina röda långa lockar mot Richard Gere…….. Det de gillade mest var scenen där jag spelar M i James Bond och hotar att döda mina två konkurrenter, varpå jag drar fram pistolen – det fick deras bifall! Milde tid, vad man fått vara med om…..

 

Nu är det dags för en kopp kaffe och sedan är det bara att vänta på taxin till flyget. Ha det så bra, mina vänner!

En kommentar

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Usch, vad jobbigt, jag sympati snyter med dig, förkyld om sjutton och det sitter fast långt ner i bröstet. Roligare kunde man ju ha det och inte skulle det kännas kul att sätta sig på ett flyg, som du nu ska. Lycka till på resan, och krya på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.