I morgon är det vardag igen

Det har varit en mysig dag idag. Jag tog det jättelugnt i morse och till min stora glädje dök "Expressen-killen" upp så jag kunde läsa kvällstidningen redan till lunch. Inte dumt. Sedan ringde N och vi tog en tur till stan och handlade 3 par skor åt henne. Tonåringar nöter på sina grejor så ibland tar jag en runda med någon av mina tonåriga barnbarn och shoppar loss lite. Mysigt att få vara tillsammans med en i taget ibland.

Jag köpte på mig några vissna, skrumpna pelargoner för 19,90/st på Maxi. De hade glömt att vattna dem så de såg bedrövliga ut. Men nu har de blivit nedklippta, dvs av med alla halvskrumpna blad och fått ett riktigt vattenbad, så imorgon blir det omplantering. Då kommer de att bli fina igen.

Sedan for N och jag över och hälsade på sonen med familj så vi hann få en kopp kaffe och träffa småttingarna lite. Det känns som att det blev en bra helg i alla fall, trots mina ensamhetskänslor i fredags.

Livskamraten har ringt från SpanskaVillan och är väldigt nöjd med den hjälp han fått där i helgen. Nu kommer han hem sent i kväll så jag får ta en ensam middag även idag. Jag har bestämt mig för att äta bacon och grillad haloumi med jordgubbar till efterrätt så mig går det ingen nöd på. Tänk om jag skulle öppna en flaska vin och unna mig ett glas vitt, mmmm, det kanske inte vore fel. Lite guldkant ska man väl unna sig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.