Tomtemor har hört av sig!

Kan man tänka sig, jag har träffat Tomtemor och hon visste att jag var i behov av hjälp från tomten. Hon har bekräftat att hon har fler barnfamiljer efter samma väg så det passar bara bra att hon kommer förbi till oss också. Ha, vad säger ni nu, ni som envisas med att tomten inte finns!

Detta är mitt lilla tomtehus som jag sätter fram år efter år. En gammal fruktlåda tjänar som bostad åt denne lille tomtegosse som slumrar så sött på sin kudde. Visst är han väl mysig. Om några hundra år så är han väl stor nog att ta julklappssäcken själv och besöka barn runtom i världen.

Nu ska jag berätta vad jag köpt åt mig själv i julklapp. Tro inte att jag är galen, men jag lyckades hitta ett dockskåp för 60,- på Returbutiken. Avskavda tapeter, lite kantstött och HELT UNDERBART! Gissa om jag längtar efter att få börja jobba med det; måla, tapetsera, väva mattor, sy gardiner……….. Jag tror också att jag kan få användning för ett antal av mina små miniatyrsaker; möbler, vaser, skålar m.m m.m. Hur knasig kan man bli egentligen? Jag har längtat efter ett sådant projekt i många år och nu äntligen….. Det svåraste nu blir att bestämma vilken stil jag ska ha; rustik lantlig stil, retrostil, modern…….. Hjärtat säger rustik lantlig stil så jag kan använda min fina bok om hur man tillverkar öppna spisar och annat smått och gott.

Nu vill jag bara tillönska er trevliga människor som läser min blogg en alldeles underbar jul med Kalle Anka, julskinka och julgröt och samvaro med era nära och kära.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.