Underbar söndagmorgon

Sitter inne och fikar denna söndagsmorgon. I vanliga fall sitter jag ute på södergaveln och bara njuter….
DSC_0046

men idag väntar vi på besök så jag ska bädda och fixa lite. Igår blåste det rejält här, vågorna gick höga på sjön som betedde sig som att det var Medelhavet. Varma, härliga vågor då allt ytvatten blåste in. Inte behöver man resa bort för att uppleva lite härliga bad. Tyvärr gick vattenpumpen sönder så Livskamraten tillbringade hela kvällen med att försöka hitta felet.

Vad gjorde jag under tiden? Satt ute till närmare 23 och bara hade det skönt. Passade på att måla den betonggjutna bag-in-boxen. Även ängeln på sidan om är hemgjuten. Det som ser ut som luftbubblor är oljan jag smorde in formen med, jag oljade alldeles för mycket. Man lär av sina misstag (hoppas jag).
DSC_0049

Vet inte varför jag har börjat måla så mycket på betongen. Det är ju fint även med rå betong. ”Kudden” ser nästan ut som att den är av sammet faktiskt så det blev rätt bra.

Pumpen är inte igång ännu och det känns inte bra när man ska ha både hus och gäststuga fulla med folk. De får väl bada för att hålla sig rena men hur hanterar man disken…. och bebisar brukar ju också behöva en del vatten. Hoppas att det ordnar till sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.