Ännu en dag…

Vi har varit på 3-årskalas idag. Stor händelse som man inte får missa. Den lille jubilaren var överlycklig över att få visa den lilla jeep han och hans syster har fått. Helt otroligt vilka leksaker det finns idag! Vi som bara hade köpt Lego åt honom och ett stort Fia-med-knuff-spel åt storasyster. Små saker, men väl ment i alla fall.

Det märktes på trafiken på E4 idag att semestertiden är inne. Alla dessa husbilar överallt. Det ser jättemysigt ut, men var tar folk alla pengar ifrån? Husbilarna är ju ganska dyra och många av dem man ser efter vägen ser väldigt gedigna, ja smått lyxiga ut. Nå ja, det är ju inte jag som betalar så jag behöver inte bry mig. De sista tre lediga veckorna har varit ganska slitsamma med mycket arbete för att återställa skadorna efter fjolårsstormen och med en del besök, så i kväll vill jag bara slappa och ta det lugnt. Jag tror att det blir en tidig kväll och dessutom har jag två trädgårdstidningar att läsa, vilken lycka. Ha en skön kväll!

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag läser igenom vad du skrivet, vad fint ni har det där ute…ser verkligen ut som utlandet, Spanien som du kallar villan. Och fina rabatter och betongsaker, men mycket jobb förstås. //Ha det bra!

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Rabatten (det är bara en) sköter sig själv när man väl fått blommorna på plats. Att gjuta är helroligt. Man borde utfärda en varning för att överhuvudtaget prova, för sen är man fast! Men ibland kan jag tycka att vi är dåliga på att lämna vår egen tomt och se oss omkring. Det verkar ni vara mycket duktigare på att göra. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.