Middag på golfrestaurangen

Igår hade vi bara semester, gjorde absolut ingenting på hela dagen mer än satt på flotten och badade. På eftermiddagen beslöt vi oss för att ta båten till golfrestaurangen och äta middag. Snöret till utombordaren hade gått sönder så vi tog elmotorn. En timme tog det att ta sig till restaurangen men vädret var ju fint så det gjorde ingenting.

En glad överraskning blev måltiden, smakade jättebra, fint och trevligt. På hemvägen såg vi 9 tranor i vattenbrynet till en ö, innan jag fått fram kameran så hade de försvunnit förstås. Vi svor lite över detta att man aldrig har kameran till hands när det dyker upp något fint, då…… landar pontonplanet alldeles vid sidan om oss, var är kameran?! De lyfter igen, landar en bit bort innan de försvinner i skyn. Där sitter jag med kameran i beredskap men inget händer.

Lägger bort kameran då jag hör något i luften som surrar. Denna gång är det två ”plan”, jag vet inte vad de kallas. Man sitter i en öppen motorförsedd farkost med vingar. Denna gång satt jag beredd med kameran men de styrde bort från oss.

Strax därefter kom pontonplanet igen. Naturligtvis hann jag inte få planet på bild på nära håll, men det syns i alla fall.

DSC_0070

Mycket ska man se när man är ute i naturen…….. Sedan dog elmotorn så de sist hundra metrarna fick vi ro! Så kan det gå, men härligt var det i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>