Vilket väder!

Vilken värme det har varit idag! Jag som har tillbringat dagen med att göra fyra pajer, grilla kycklingspett och baka Cafeteriakaka. Imorgon blir det sockerkaksbottnar till tårtan och makaronerbak, något som jag aldrig gjort förr. Allt detta för att vadå? jag fyller år på söndag, byter den första siffran mot en ny siffra, en siffra som gör det tydligt att nu går man in på andra halvan av livet. Hur sjutton är det möjligt!?

När jag ser på mina barn så inser jag att det är faktiskt så, jag har blivit äldre, de har ju passerat 30 båda två, men borde jag inte börja känna mig klok och förståndig snart då?
Borde jag inte börja känna mig nöjd med vad jag har, inte längta efter att sätta in ny kamin, slå ner två väggar, kakla köket med mera, med mera, med mera.

Nej, sluta tänk på ålder, jag sätter ut några bilder på trädgården som börjar se lite vildvuxen ut och i behov av ansning.
DSC_0053DSC_0054DSC_0055DSC_0064DSC_0065Så är det, jag gläds över min trädgård!

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Grattis på födelsedagen! Hoppas din dag har varit lyckad och solig med många kära besök. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>