Födelsedagen överstökad

Suck, ja nu får man alltså skriva sin ålder med en 6:a i början, det blir en svår omställning…….. Dagen var i alla fall härlig med besök av hela familjen och vänner, för att inte tala om  alla elektroniska hälsningar. Det är något nytt för mig, att få allehanda hälsningar via Facebook och inte minst, roliga, videosnuttar. Vilka programvaror det finns och vilken fantasi folk har att hitta på grejor.

Känner jag mig äldre? Nej, inte ett dugg. Det blev ändå väldigt tydligt att jag börjar tillhöra de äldsta i familjen. De släktingar som ”alltid” varit med kommer inte längre, antingen har de gått bort eller så är de för gamla för att köra hela vägen en sådan varm sommardag som det var igår. Det är tur att det finns ett nytt gäng med glada, busiga ungar som kommer att ta vid framöver.

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Men.. SUPERSTORT Grattis!! :-)

    Visst minns du det där om att kvinnor är som vin och bara blir bättre med åren?

    Oslagbart alltså! Hoppas allt är bra med dig Anne-Marie! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>