Andra advent

I natt var det svårt att sova, jag vet inte varför, men jag fick tända lampan och läsa en stund tre gånger under natten bara för att skingra mina tankar. I gengäld vaknade jag först 09.30 då Livskamratens telefon ringde. Det känns som att något har hänt i natt, något obehagligt……… Men om det var så att det hänt något som jag har beröring med så borde väl någon ha ringt? Det måste vara en mardröm som efterlämnat känslan.

Nej, ruska bort alla sådana känslor. I dag får vi tända det andra ljuset. Detta ska vara glada, förväntansfulla dagar. I dag måste julklappslistan skrivas. Listan som ska skrivas med de julklappar som sedan ska köpas till veckan, snabbt och effektivt hade jag tänkt. Eller tänk om jag ska glömma effektiviteten och istället satsa på ett långsamt handlande. Kanske be dottern komma till stan så vi gemensamt kan handla klapparna till hennes familj, ta en fika och koppla av lite tillsammans…. det kanske kan vara något.

Sedan kan jag hämta sonens småttingar från dagis någon dag och vi kan handla små klappar från dem till sonen och sonahustrun, det vore väl kul…..

Nu börjar det kännas lite bättre, nu kanske jag är redo för den nya dagen.

DSC_0049Undrar hur det går att dra släden utan snö?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.