Äntligen fredag!

Äntligen fredag, skriver jag. Varför? Är det någon skillnad på dagarna när man är ”hemarbetande”? Egentligen inte. Om man vill jobba en lördag eller söndag så gör man det. Vill man gå ut och svira mitt i veckan så gör man det.

Vi tillhör ju mer de arbetande än de svirande så vi har hållit på idag och kämpat på som vanligt. Livskamraten i källaren.

DSC00091

Jag har äntligen kommit igång med att gjuta stegplattorna, har nu tre stycken färdiga och en på tork.
DSC00093

Jag har äntligen börjat göra färdigt avslutningen på det nya taket över muren. Tidigare var där nocktegel på muren men nu när det är tak så blir det lite annorlunda. Skönt att ha börjat jobba med det. Inte mycket kvar nu.
DSC00096

Systrarna Bugnet bara fortsätter att blomma. Om det bara kunde komma lite sol också, vilken explosion av rosor det skulle bli!
DSC00099 DSC00095

Men nu är det eftermiddag och den stora latheten har slagit till. Nu vilar vi en stund och sedan blir det middag på någon av restaurangerna längs Kustvägen. Önskar er en trevlig fredagkväll!

 

 

4 kommentarer

  1. Anna

    Håller med Marja – så otroligt vackra plattor du gjort!!!
    Så roligt att du fortsatt att blogga – jag har saknat bloggen under uppehållet och inte minst inslagen från spanska villan. Verkligen inspirerande att läsa om denna härliga plats där ni verkar trivas så bra – och inte undra på det, det ser verkligen mysigt ut. Och så spännande allt detta med Knutte! Har faktiskt börjat drömma om en egen ”spansk villa” (men kanske utan en ”Knutte” – verkar lite småläskigt också…) men får än så länge nöja mig med den befintliga sommarstugan – som det absolut inte är något fel på. Tvärtom är den också mysig och trivsam och ett härligt ställe där vi trivs – men inte riktigt lika ”speciell” som er spanska villa. Jättekul, förresten med alla bilderna därifrån! Hursomhelst ville jag bara tacka för en trevlig blogg och önska fortsatt lycka till med allt vad ni tar er för:)

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Tack för din positiva kommentar, den värmde! Stugan är speciell och betyder mycket för oss, men så blir det nog för de flesta stugägare, man älskar det man har och sköter om. Njut av din stuga och tack för att du läser det jag skriver. Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.