Stiltje

Så slog då förkylningen till i natt riktigt ordentligt. Känner mig helsjuk och har tillbringat dagen sovandes/liggandes på soffan. Elände och jag som har så mycket att göra. Det ser ut som sjutton vid nya entrén i avvaktan på det nya trädäcket. Jag borde vara ute och gräva ned lecablocken som ska vara grund för reglarna. Men jag orkar inte. Istället har jag legat och bläddrat i trädgårdstidningar och drabbats av ”vill ha-sjuka”.

Vill ha rosor, massor av rosor. Överallt stora doftande rosenbuskar, kanske sticka emellan lite här och var med pioner och rhododendron. Men jag  har ju ingenstans att plantera dem. Stoppar jag ned spaden någonstans så är det bara ett mycket tunt jordlager och sedan sten.

Samtidigt vill jag inte dra på mig mer att sköta om så det är nog bra som det är. Man får njuta av de vackra bilderna och njuta av andras trädgårdar. Medan jag ingenting gör så kan jag ju försöka fundera ut hur vi ska hantera vindruvsrankan. Den växer så det knakar och behöver något att slingra sig fast vid.

Jag önskar er en härlig helg! Ska försöka kurera mig så man kan vara ute i morgon.

 

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Försmädligt när förkylningen slår till mitt i sommaren. Men det kanske betyder att du behöver ett par dagars vila. Krya på dig!
    Jag har skrivit ett inlägg om ’molucker’ och ’molok’. Det var intressanta tankar du fick mig att följa. Ibland använder man ord lite slarvigt så där, utan att tänka på vad de betyder.
    Kramar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.