Detaljer

Igår hittade jag en blogg över en husrenovering. Jättekul att läsa, vet inte vad bloggen heter men den var detaljerad med foton av alla insatser. Idag ska jag göra på samma sätt, presentera arbetet med den nya altanen/bron vid nya entrén.

Först började jag förstås med att lägga ut lecablock som stöd för reglarna.
mms_img206191
mms_img206181

Sedan blev det till att lägga ut stöd över hela den blivande tralldelen.
mms_img206151

När alla stöd fanns på plats var det dags att lägga ut reglarna och säkra upp att allt var i våg. Det är inte min starka sida, men Livskamraten höll ett öga på mig och visade var jag måste fylla upp mer med sand, trä, masonit, you name it.
mms_img206141

Så blev det äntligen dags att börja skruva trallen. Tro mig eller ej, det är jag som kapat och skruvat allt trallvirke! Stolt som en tupp är jag! Visserligen behövde jag inte snedkapa för det sneda hörnet, utan Livskamraten sågade ut sneddningen, men ändå……..
mms_img206111

Nu är det bara sargen runt rosen Flammentanz som ska göras om och vindskyddet som ska upp längs kortsidan. Men det får vänta till i morgon. Nöjd är jag med dagen, det känns så bra att få något som hänger ihop med den nya bron.

6 kommentarer

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Kunnig är jag nog inte, men jag är inte rädd för att prova. Som tur var gnäller inte Livskamraten om jag gör fel. Det mesta går att rätta till…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.