Underbart!

 

Vissa kommentarer etsar sig rakt in i hjärtat och har nog med värme för att värma ett helt samhälle. Barn är de riktiga experterna på att uttrycka sig rakt på sak och gå rakt på det viktigaste. Ett exempel är en kommentar som lilla L sa när hon skulle hem igår.

Hon var på väg ut genom ytterdörren och jag ropade – L, du glömde din väska. Hon svarade - Ja, och en kram. Du kom ihåg väskan men jag kom ihåg det viktigaste.

Så fint sagt.

Livskamraten gräver fortfarande i brunnen. Nu är han nere på 5 meters djup och det känns värre och värre att ha honom därnere. Han sliter så hårt. Nu är luftfuktigheten 88 så det kan inte vara långt kvar. Håller tummarna och hoppas att han ringer snart och säger att nu håller brunnen på att bli vattenfylld. Då ska jag köpa en flaska champagne och laga en riktig lyxmiddag. Längtar!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>