Ortopeden UMEÅ!!!!!

Så glada vi ska vara över att vi har ett stort, effektivt sjukhus här i regionen. Tänk er att ni hamnar på sjukhus, blir bedömd och hemskickad efter fyra dagar, fast ni har en livshotande skada. Det är en mardröm, en mardröm som vi har upplevt.

När så kontakten tas med vårt eget sjukhus här så ändras läget fullkomligt och patienten blir ditforslad i ambulans, nya röntgenbilder tas och operation genomförs. Snabbt, effektivt och kompetent. Läkare som tar sig tid och förklarar, beskriver vad som ska göras/har gjorts, sköterskor som är noggranna, sympatiska, undersköterskor som ibland får tåla mycket dumheter från morfinbehandlade patienter, men som ändå gör sitt jobb och inte nog med det, där skönsången helt plötsligt porlar fram i korridoren. Kan det bli bättre? Nej, inte för oss. Detta är ett tack till all personal, ingen nämnd, ingen glömd, som skötte om patienten som ramlat i brunnen och som även hade ett gott ord till övers för mig.

Eländesbeskrivningar följer, men inte idag. Idag ska vi bara njuta av fredagsmys och se fram emot helgen, tillsammans.

2 kommentarer

  1. Lena

    Tårarna rinner när jag berättar för Hans, Jättevarma kramar till er från oss, hittar inga andra ord som kan lindra. Ta hand om er❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.