Missade en dag

Men nu har jag missat en dag igen. Dvs dagen upplevde jag, men att blogga glömde jag, eller hann inte. Denna fantastiska sommardag tillbringar vi i SpanskaVillan. Lite ångest hade jag inför att åka hit, hur ska det kännas för Livskamraten att vara här igen. Men det var han som manade på att åka hit så dagen har ägnats åt att rensa bort de flesta spindelnät som hinner vävas runt fönster och dörrar, plocka fram sommarmöblerna och trimma nedfarten lite grand. Solen har stekt idag och nu känner jag att jag varit ute för mycket. Det hettar lite här och där i skinnet.

Få se hur det kommer att gå med att göra färdigt köket, jag har ingen arbetslust nu. Det känns mest besvärligt att se allt som ska göras inne; lister och sådant småarbete som ändå tar en massa tid. Golvet som måste läggas men då behöver jag hjälp för jag orkar inte hantera golvskivorna själv och Livskamraten får ju inte lyfta tungt

Nej, ska inte tänka på arbete, bara njuta av att det är +49,8 i solen just nu, det går alltså inte att sitta ute utan det är skuggan som gäller. Vilken dag!

4 kommentarer

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Nästan lite för häftigt…. men man ska inte klaga, det finns ju skugga

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Vi försöker njuta, men jag har lite ångest över allt som borde (hade trott att det skulle vara gjort) göras plus en oroskänsla så fort Livskamraten tar ett steg mot källaren och brunnen. Tur att han är klokare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.