Pokemon?

Förstår ingenting! Hur många dagar har spelet funnits i Sverige, inte många det vet jag i alla fall. Många skriverier har det varit; bra för autistiska som tar sig ut och tar kontakt med människor, bra för ungdomar som kommer sig ut och besöker minnesmärken och annat kulturellt, människor går flera kilometer, idel positivt låter det som.

Å andra sidan; folk som försöker ta sig in på förbjudna områden för att leta Pokemon, pokemons utanför kvinnohus, utanför polisstationer, inne i vilt främmande folks villor, på bilvägar………..

 

Nja, inte låter det så bra i mina öron inte.  Ungdomarna som besöker minnesmärken – vad ser de utom sin mobil och pokemons? Lägger de märke till något annat? Varför kan man inte ta en promenad och leta efter svamp, se vem som hittar flest Karl-Johan eller röd flugsvamp, då får man både frisk luft och vacker natur och man SER naturen.

Jag tycker att vi människor är konstiga varelser!

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Jag håller verkligen med dig… Jag betraktar fenomenet på tryggt avstånd och känner att det är så konstigt att folk ger sig hän åt dylika ”aktiviteter”

    Människor är både konstiga o läskiga ibland… Huvva..

    Hoppas ni har det bra 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.