Återigen….tystnad

Så har nästa omgång barnbarn lämnat oss. Den före detta? pojkvännen blev hämtad igår kväll på järnvägsstationen efter sin månadslånga resa i Iran och idag har de båda åkt tillsammans till Umeå. Tystnaden sänker sig återigen över oss, suck! Det är så roligt när de kommer och så tråkigt när de åker……. i varje fall en stund, sedan brukar vi hitta igen våra egna liv igen.

Hon har gjort stor nytta hos oss denna gång, slipat alla trädgårdsmöbler och målat dem. Så nu är 50-årspresenten från företaget; IKEAs Äpplarö, svartmålad och försedd med nya dynor och det blev så fräscht! Det var inte alls planerat, men nu är det gjort.
20160725_170107Här har hon målat bordet och den stora, hemsnickrade bänken och dukat fint för den första middagen på ”nya” möblemanget.

20160727_140950Även den lilla soffan Äpplarö är nu målad, elegant blev den.

Nu är det bara att vänta och se om det kommer några fler och hälsar på. Hoppas det! Livskamraten är fortfarande nedstämd och upplever sig som väldigt orkeslös så det är bara roligt att få ha lite vänner omkring sig. Han går och vilar sig när han vill och behöver fortfarande en, eller ett par, sovstunder varje dag. Så är det och det är bara att acceptera.

Själv har jag varit och köpt marksten och ska lägga någon kvadratmeter där grillen ska stå. Altanen är inte färdig ännu men det är bara på grund av att det inte finns några rillade, gröna trallbrädor att köpa. Jag måste nog ta mig en funderare på hur jag ska lösa detta på ett snyggt sätt. På ett av de större byggföretagen förklarade de att de inte har rillade brädor för vi norrlänningar köper inte sådana. Så vi är tydligen lite avvikande i det fallet. Vi trodde att vi gjorde ett bra köp; de är ju mindre halkiga när det kommer frost och is. Men nästa gång blir det vanliga hederliga, ej rillade, brädor, det kan jag lova.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.