Hipp hipp hurra!!!!

Hipp hurra för min födelsedag! Jajamän, idag fyller jag år. Är det något att fira, brukar en del vänner säga nu när man liksom passerat mittpunkten i livet (50). Med tanke på alternativet så är det verkligen värt att fira tycker jag.

20160728_105044Lite nyplockade hallon att användas till tårtan.

För första gången på 45 år så har Livskamraten missat min dag…….. Han tycker att det är den 27:e idag…….. Men med tanke på hur nedstämd han var igår så förstår jag att han ligger en dag efter. Någon liten pik kan man ju unna sig att ge i alla fall…..

Det är varmt ute, men regnet hänger i luften. Undrar vad man ska hitta på denna dag? Jag har jämnat till marken där markstenen ska läggas så det är bara bra att det kommer lite regn på det. 120 stycken markstenar har jag tagit från bilen och staplat upp på muren på väg från parkeringen. Ytterligare 70 stycken har jag redan burit ned och staplat lite snyggt, och undangömt, bakom trädgårdsmöbeln. Nu känns det som att jag skulle behöva lite skuldermassage, någon frivillig? Får väl ta mig en lång simtur istället, det är också bra för musklerna.

Men vi ska även hinna med lite go´fika. Få se om jag får önska mig en födelsedagsmiddag också?

4 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Hej och hopp, ett år går verkligen fort i vår ”ålder”, aldrig gick året så
    snabbt när vi var riktigt unga:-)

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Helt riktigt, man hinner bara fira nyår så är det dags igen…….. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.