Va, är det söndag?!

Idag är det söndag och jag som hade söndag hela dagen igår. Blir en extralång helg detta…….. Vi hade tänkt fara en utflykt idag, men det blev ett oväntat besök igår kväll så jag tror vi tar det lugnt. Vinden har vänt sig så att allt ytvatten kommer in till stranden så jag ser fram emot att bada lite senare. Livskamraten verkar faktiskt piggare idag, håller på och småpysslar istället för att ligga och sova. Så skönt.

20160730_174214Jag har lagt stenplattorna, ja allt förutom de plattor som ska kapas, det behöver jag hjälp med. Plattorna gör att det känns väldigt rent och skönt att gå barfota på så det är jag nöjd med. Livskamraten skymtar på bilden, han står och grillar, premiär för grill på stenbelagd mark, hurra.

20160731_101944Hibiskusen har börjat blomma, nu börjar det kännas riktigt tropiskt; palm, hibiskus, Afrikas blå lilja och pelargoner, kan det bli bättre. Omvärlden är höljd i dimma för oss nu, denna sommar ägnar vi åt att bara leva och läka ihop efter allt elände vi haft. Vi har helt enkelt tryckt på Stopp-knappen.

3 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Låter alldeles utmärkt, här är det fullt kör o mer blir det, får vila sen.
    Ha de gott!

  2. Helena Nilsson Springare

    Åh vad fint ni har det där ute i spanska villan! Man blir verkligen inspirerad 🙂
    Skönt att höra att han orkar med lite småfix och pyssel också.

    Kram på Er <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.