Mellandag

Åkte till PMU på Teg idag, vilken trevlig överraskning. Många fina saker, allt luktade gott och såg rent ut. Jag köpte en elvisp för 35,-, blir invigning av den imorgon då inneboenden ska laga fläskpannkaka. Fungerar den så är jag nöjd. Vidare köpte jag en duk för 20,-, den var väldigt färggrann och fin.

För övrigt har jag fortsatt med slipning och målning samt även börjat rensa mellan stenplattorna vid entrén. Fy sjutton, vilket slitgöra! Imorgon blir det i alla fall lite rolig omväxling, fika på Finas på Avion med gamla arbetskompisar, ser fram emot det.

Nu ömmar det i musklerna på höger arm så nu är det inflammationshämmande salva som gäller. Inneboenden har hemarbete så hon sitter instängd i sitt rum. Jag ska ta och surfa runt på Internet efter trevliga recept till lördagens middag. Vill gärna prova lite extra, men fantasin är inte den bästa just nu. Det får bli en lugn och stilla kväll. Det värsta är att jag är så godissugen…….. hur ska jag kunna låta bli att fara och köpa lite smågodis…….. jag kanske kan prova strategin att säga: jag går en liten promenad – och så kan jag promenera förbi Statoil och fylla en påse…….. är det barnsligt kanske? Få se hur jag har det med karaktärsstyrkan…….

Trevlig kväll till er!

thumb_segaraattorBild från www.fotoakuten.se/

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Åh, jag älskar PMU… det finns ju alltid fynd oavsett hur ofta man är där 🙂 Jag försöker en gång i månaden åtminstone!
    Just nu är jag på jakt efter sex st likadana gamla trästolar med hög rygg och endera dagen kanske jag hittar dem!! Hoppas allt är bra hos Er!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.