Alldeles egen returmarknad

Igår tömde jag en Billy bokhylla på de små barnbarnens pysselgrejor. Idag är alltså vardagsrummet fyllt med alla dessa småprylar. Ordentlig som jag är……. började jag sortera; småmöbler i en blå back, pärlor och annat ”krafs” i en annan, målargrejor i en tredje etc etc. Men då hittade jag helt plötsligt en vacker liten lila miniatyr,vas. Den skulle passa bra i hyllan hos min väninna som köpte tre miniatyrflaskor igår. Vasen lades alltså åt sidan för senare leverans hos väninnan.

Så ringde en annan väninna och jag berättade om det fina fyndet jag gjort. En kvart senare står hon på tröskeln, genomblöt, och har med en blå skål i just den blå nyans som jag sparar på! Haha, där fick jag något fint och i gengäld gick jag och lämnade den lilla vasen till den första kompisen. Bra va? Nu skulle förstås behövas att den första har något att ge till den andra, jag menar så har vi alla fått något.

Huset börja fyllas igen, idag kom det äldsta barnbarnet och ska stanna cirka en vecka. Imorgon blir det alltså middag för fem barnbarn och ett ”barn”. Sedan blir det ridlekis, jag längtar.

2 kommentarer

  1. Svea Karlsson

    En spännande och energigivande dag förstår jag,såna behöver man många av. Hälsa barn och barnbarn. Kram till er båda☘☘☘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.