4 polisbilar på en dag!!!

Idag har vi tillbringat dagen på väg….. först på E4 och sedan på Vindelnvägen. Inte mindre än 4 polisbilar har vi sett, 4 piketbilar, det måste väl vara rekord. Annars är det alldeles för sällan man stöter på poliser, till fots eller i bil.

En ingift morbror var polis, jag minns ännu den rädsla jag kände bara av att se hans polismössa ligga på hatthyllan. Rädslan gick förstås bort, inte bara pga att han lämnade uniformen för att ägna sig åt andra uppgifter inom polisväsendet.

Det är ett tufft arbete de har. Visst finns det rötägg även bland poliser, det finns inom alla yrkesgrupper, men jag högaktar dem som gör valet att arbeta inom yrket. Detta med att man idag hotar, kastar sten, spottar, nej fy sjutton. Vi ska vara glada för att vi har poliser, jag önskar vi hade fler. Fler kvarterspoliser, fler poliser i närområdet, fler poliser som kan få personlig kännedom om människorna inom deras område.

2 kommentarer

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Jajamen, jag var jätterädd för honom när han hade polismössan, konstigt nog! Skicka honom en kram, rädslan gick över. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.