Första advent har redan varit……..?

Men vad tiden har rusat iväg. Tydligen klarar man inte av att ”fest” flera kvällar i sträck. Nu är vi i alla fall hemma och i söndags var det dags för adventsfika. Den obligatoriska versen skulle läsas när första ljuset tändes, men denna gång införde vi (läs, jag) ett nytt moment. Tanken genom alla år har varit att vi skulle turas om att läsa en vers varje adventsöndag, men av någon anledning har det alltid varit jag som fått stå för diktandet. Denna gång så läste jag en rad och bad om hjälp att hitta ett rim, och se på sjutton, det fungerade! Äntligen! Det var faktiskt väldigt roligt att uppleva.

Julpyntandet är i full gång liksom funderingarna på julklappar. I år blir det några lite mer enklare julklappar också. Sockar står på önskelistan, kanske inte på barnens, men jag tänker ge dem det i alla fall.
IMG_20161129_210344
Dessutom har jag sytt en barnkudde och håller nu på med ett barntäcke. Inte för att det förväntas några barn i familjen (vad jag vet), utan för att läggas i låda för eventuella kommande generationer. Bara för skoj…….. Jag hade helt enkelt ett quiltat överkast som jag tyckte skulle passa bra som bakstycke till ett barntäcke. Bilder kommer senare.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.