Det börjar dra ihop sig

Jag har länge vetat vad jag ska köpa för julklappar. Det har känts som att jag kan vara lugn, allt är planerat och klart. Nu upptäcker jag att veckorna har försvunnit och jag har bara en julklapp på plats där den ska vara, nämligen undangömd här hemma. Vad?!

Imorgon blir det till att åka till den stora staden och införskaffa det nödvändigaste. Detta år ska jag även beställa 2 par julklappar via Internet, något som är helt nytt för mig. Kanske bäst att kolla vad de har, de kanske har leveranstid……..

Två par sockar är i alla fall inköpta. Det blir en lugn julafton i år, vi ska ha jullunch med tomtegröt och skinksmörgås. Sedan blir vi ensamma tills våra inneboende kommer tillbaka på kvällskvisten. Det blir lugnt och skönt. Den enda julklapp jag har köpt är till Livskamraten och den kommer han att bli överraskad över, vi brukar nämligen inte köpa julklappar åt varandra längre. Men det är en klapp han kommer att bli glad över, vi har funderat över att köpa en sådan ganska länge nu. Det ska bli roligt att överraska honom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.