Nackdelar med inneboende?

Idag är det den 14 december och nu står det klart för mig vad nackdelen med att ha inneboende är. Nämligen det att vi har en begränsad surfmängd per månad. Förutom den vanliga månadsavgiften har jag nu fyllt på ny surfmängd två gånger (2!!!!) och bara halva månaden har gått. Jag förstår ingenting. Vi har haft perioder när jag suttit hela dagar och jobbat med släktforskningen, hela tiden uppkopplad till Internet och det har inte varit några problem.

Vad gör de egentligen på Internet? För att inte tala om deras mobiler!!!! De finns alltid i handen på ungdomarna. Nej, jag gillar inte detta, men de är inte längre barn så jag kan inte mästra dem om mobilanvändandet. Men Internet-användandet talar vi om och tydligen får vi prata mer om det.

För övrigt så har jag julhandlat idag, inte färdigt men börjat i alla fall. Dessutom har tjejerna gjort en väldigt god saffranskaka och jag har gjort Karlsbaderbullar med smörfyllning. Men det märks att ugnen börjar bli till åren, den gräddar väldigt ojämnt. Vid middagen började vi räkna efter hur gamla hällen och ugnen är men vi kom inte på vilket år vi köpte dem. Men vi vet att när vi renoverade köket 1988 så hade vi redan köpt häll och ugn, så milde tid, de är över 30 år! Vad tiden går fort. De är snart antika….. de var dyra när vi köpte dem; AEG varmluftsugn och häll, men man kan ju inte klaga på deras livslängd.

Bullarna blev i alla fall väldigt ojämnt gräddade fast jag flyttade om plåtarna under gräddningen. Kanske dags att göra en mindre köksrenovering även här hemma?
Ska inte tänka på det ikväll. Jag ska lägga mig, läsa en deckare och hålla tummarna för att den äldsta inneboenden får det jobb hon intervjuats för, håll tummarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.