Iskallt

Burr, vad jag fryser. Hela dagen har känts ”hurvig”. Vi åkte iväg tidigt till Blomsternässan, det såg soligt och härligt ut, men ack vilken snålvind som blåste kring öronen när vi närmade oss den långa, långa kön som stod utanför Nolia. Vilken härlig känsla det var att bara promenera raka vägen förbi hela kön och gå in utan väntetid. Vi hade nämligen köpt biljetter via hemsidan, ha ha. Det verkar inte varit så många som sett att den möjligheten fanns och bra var väl det, för oss!

Mycket inredningsdetaljer till trädgårdar fanns, lite sämre ställt tyckte jag att det var med blommor. Min vana trogen så letade jag förstås efter en Canna. Någon sådan fanns förstås inte, men jag köpte ett ganska stort olivträd, 99 kr, 5 pelargoner i min favoritrödfärg, 99 kr och en dracea, 79 kr, så jag var nöjd ändå. Sedan bar det iväg till Sillviken för att sätta upp den hemsnickrade Till Salu-skylten. Skönt att ha det gjort.

Min grannfru gav mig tipset att se om jag kan beställa efter en Canna så nu ska jag ut på Internet och leta plantor. Har inte den blekaste aning om var jag ska leta…….

IMG_20170421_150405Nu har i alla fall krokusarna vågat börja titta upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.