Ny vecka

Det känns som att det varit en lång dag idag. Jag skulle gärna gå i säng nu, men det kan man ju inte göra kl 19.30 och med solen strålande utanför. Idag började jag med att lägga en bit av mattan vid trappan till övervåningen. Jag hade måttat hur mycket matta som behövdes och hade nu lagt ut rullen för att skära av den första delen framför trappan. Då kommer Livskamraten och som vanligt, faktiskt, så kan han inte låta bli att börja måtta och fundera och tänka.
IMG_20170515_110248

Idag orkade jag inte med det utan bad honom gå och göra det han höll på med och låta mig hålla på alldeles själv med mattan. Det gjorde han förstås och sedan smilade han elakt när jag lite senare ropade och sade: -hur sjutton får man loss överdelen på den dubbelhäftande matt-tejpen? Ja, för lägga matta på vårt hoplappade golv är ingen sak, men att lägga ut den dubbelhäftande tejpen, det var svårt.

Men jag fick den lilla biten inlagd och det känns bra.
IMG_20170515_122203

Sedan upptäckte vi att solen kommit fram så resten av dagen tillbringades utomhus, ljuvligt så länge man håller sig i solen, men kallt i luften. Jag vill ha värme nu!!!
IMG_20170515_124729

Så ser det ut när man sitter nere på vårt lilla trädäck vid stranden. Inte illa, jag kan sitta där hur länge som helst och bara fantisera om absolut ingenting. Det händer alltid något runtom en i naturen, så man har fullt upp bara av att sitta, titta och lyssna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.