Trallallalla

Japp, idag har jag lagt trall längs Calle del Lago. Som en följd av det har vi nu suttit på den nya sittplatsen, i full sol, efter middagen. Helt osannolikt. Solen reflekteras i vattnet, en silvergata som bara fortsätter och fortsätter. Jag är så nöjd! Solen har strålat, vinden har mojnat och jag har jobbat som en liten, ja vadå, iller (är de särskilt arbetsamma), som en liten dvärg i gruvan… hej hå, hej hå. Nej, jag vet inte vilken liknelse jag ska ta till, men allt har gått så bra.

Den nya ”gatan” är på väg att formas. Jag har tagit bilder, men av någon anledning så gick det inte att föra över dem till datorn. Det får bli en annan dag. Till middag åt vi potatis och sill  med sallad på egna salladsblad, egna tomater och grannens gurka, mmmmmm. Lägg till lite egen gräslök också så får man en mycket god middag.

Klockan 19.10 gick jag in för att duscha och förbereda mig på Rapport och därefter Ernst för jag har nämligen haft torsdag idag. Men det är bara onsdag så jag får en extradag denna vecka, hurra! Vad ska jag ägna den åt tro? Möjligheterna är oändliga……………….

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.