Inget röd liten stuga-stuk

Just nu känns det som att dagarna bara rullar iväg, alldeles för fort. Jag har svårt att hålla reda på vilken dag i veckan det är och det kan väl inte vara bra. Seniliteten kommer tidigt i år….. I morse hade vi precis stigit upp och tagit oss morgonfika då det ringde på dörren. Utanför stod en mycket glad granne som var på väg ut på morgonpromenaden, men hon ville först överlämna en gurka. Hon hade fler gurkor med sig så våra övriga grannar skulle också få. Vilken smak det är på dessa hemodlade gurkor, mmm. Om gurkorna på ICA eller Coop visste hur de egentligen ska smaka så skulle de krypa ur skalet och försvinna ut till vänster.

Alla kan inte vara morgonpigga och tur är väl det kanske. När det såg ut att börja regna igen så stack vi iväg till Birsta. Uppenbarligen hade alla Sundsvallsbor tänkt sig dit idag så det var ruskigt med trafik. Vi tog vår gamla pickup och den har vissa svårigheter vid växling så det var lite spännande att åka med idag. Livskamraten satsade på att slippa växla så det gick med lite hög fart ibland i alla dessa rondeller. Men bra gick det, vi handlade födelsedagspresenter och mer trall.

Väl tillbaka igen så hade solen kommit fram så jag målade andra varvet på väggen mot Calle del Lago och skruvade färdig trallen. Det kändes så bra att jag fortsatte med att lägga lite sten bredvid trallen. Det är bara ett prov, men jag kommer definitivt att fortsätta med stenläggningen. Jag lägger ut en bild på hur det ser ut i dagsläget, det är inte riktigt färdigt, men nu börjar man se hur det kommer att bli.
Calle del Lago

Jag älskar att hålla på och bygga och pyssla här. Vi gör inte som man ska göra, dvs först planera och sedan genomföra utan vi tar det lite mer som det faller sig. Har man  börjat med en sak så får man idén till nästa. Men vi håller i alla fall samma stil. Inte riktigt röd liten stuga-stuk direkt. Må så gott! Det gör jag!

2 kommentarer

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, vi blev så nöjda. Vi satte dit väggen och dörren för att stoppa vinden, men vi trodde inte att det skulle bli så fint 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.