Dagen före…..

Imorgon blir det alltså grillfest. Hela dagen har ägnats åt att försöka göra Calle del Lago så trevligt, och färdigt, som möjligt. Som vädret ser ut nu så blir det nog till att äta middag inomhus. Lite tråkigt men det går också bra, det är trevliga människor som kommer. Dessvärre har det börjat blåsa igen. Nu känns det som att man vill säga att denna sommar blev ingen höjdare. Men man ska aldrig säga aldrig, tittade just på prognosen för morgondagen och den är inte alltför dålig.
2017-07-05

 

Nu upptäcker jag något nytt med bloggen, när jag nu lade in skärmbilden så ser jag att den är oläslig i detta format. Jag trycker då på raderasymbolen på bilden, men inget händer. Jag får inte bort bilden. Varför? Är det någon som upplevt samma sak? Jag trycker på Alt F10 men inget händer. Provar och lägger in en ny, fast större, bild.
2017-07-05

Där kom den och den går heller inte att ta bort. Orkar inte med tekniska frågor just nu utan får väl skicka frågan vidare till ”hen som har hand om ´et” och se vad jag får för svar. Längtar tillbaka till de tropiska dagar vi nyss hade, suck!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.