Lördag

Nu har lördagen i stort sett passerat. Underbart väder, inga inneboende i sikte så jag har naturligtvis klippt gräsmatten och rensat ogräs….. ja, vad gör man när man inte står ut med att se ogräsen växa över alla blommor. Alla rabatter har jag förstås inte hunnit med för man måste ju vara lite social också. Alltså blev det en härlig långpromenad med en god vän på morgonen följt av gräsklippning och ogräsrensning tills det var dags för besök hos äldre släkting. Det blev ett längre besök än jag tänkt för hon var glad och trevlig och då måste man ta sig tid.

Det har jag lärt mig; man måste alltid prioritera människan. Visst är det roligt när det är fint omkring oss, men det viktigaste är att vi tar oss tid med varandra. Efter att ha kommit hem blev det ytterligare lite ogräsrensning och sedan var det dags att gå över till en granne och äta middag ute på deras altan. Underbar kväll, god mat, trevligt sällskap, kan det bli bättre? Nej.

De två inneboenden har varit borta, kommer troligen hem i morgon. Då blir det ett allvarligt samtal. Till deras försvar kan sägas att trimmern har fått slut på tråd så den gick inte att använda, men det finns mycket annat de kunde gjort. Suck……

Imorgon blir det i alla fall barnkalas, hurra! Det finns så mycket gott här i livet, ibland måste man se bort från det som är mindre bra och hålla fast vid det goda.

IMG_20170708_115332 IMG_20170708_154220

Några av våra underbara rosor. Varför blev den andra bilden så liten? Har ingen aning, kan inte ta bort den. Teknikens underverk…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>