Skön dag idag

Känner mig nöjd med dagen. Vi har pysslat lite smått; jag har gjutit en rund trampsten. Av det som blev kvar i murarhinken gjorde jag en ”avslutning” vid muren med betong som jag lade ned vita stenar i. Det blir spännande att se hur det ser ut imorgon när det torkat. Ser det bra ut kommer jag att fortsätta göra dessa ”avslutningar” vid varje mur. Tanken är att det inte ska stänka upp så mycket jord på muren när det regnar.

Den runda trampstenen tycker jag är för liten för att använda som trampsten. Därför tänker jag bygga en rektangulär ram, lägga den runda stenen i mitten, och fylla på med betong med sten i runt sidorna. Jag har en bild i huvudet, få se om jag får till det imorgon. I så fall ska jag fota resultatet. I mitt huvud har jag en bild av att använda sådana lite större ramar och variera lite, exempelvis kan man ha tre stenar i en ram. Man kan variera och lägga sten ibland i den runda stenen, ibland inom ramen för övrigt. Man kanske kan göra en rund sten med ett stenfyllt hjärta i? Eller det låter kanske för hårt, ett stenfyllt hjärta….. Få se vad det blir.

Sedan kom det lite regndroppar så vi gick in och slappade lite framför TV:n. Lite amerikansk husrenovering, lättsmält och bra. I pausen gick jag upp på övervåningen och började skruva ihop stommen till den nya förvaringsmöbeln som jag kapat till av hyllplan. Den blir stor och rejäl så nu blir det till att köpa lämpliga korgar att sätta in på hyllorna.

Imorgon är det onsdag, då tror jag att vi ska ta och hitta på något roligt på kvällen. Ut och äta någonstans vid havet kanske? Eller kolla om det är någon festival i Sundsvall i veckan. Förra veckan var det både Pride-festival och thai-festival samt italiensk matmässa. Lite för mycket på en vecka, få se om det är något kvar att göra denna vecka.

canna

Min underbara röda canna blommar. Jag delade den för ett tag sedan och nu ser jag
att även den andra delen håller på att börja blomma.
Jag bara älskar dessa blommor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>