Skriker snart!

Om det inte slutar blåsa snart så skriker jag, rakt ut. Inget vårskrik typ Ronja utan ett riktigt besviket, irriterat antivind-skrik. Det känns som att vi förlorat sjösidan för där har vi inte varit på flera dagar. Det går helt enkelt inte pga blåsten.

När jag gick till brevlådan idag så går man genom ett litet område tätt bevuxet med träd och då tänkte jag – vad hände? Det som hände var att det blev tyst en stund när träden blockerade blåsten. Så skönt det kändes, tystnad. Har ni tänkt på hur fantastiskt det är med tystnad? Jag längtar efter den. Hoppas vi får vakna imorgon till en helt lugn och stilla sjö.

Detta ska ju vara mitt i högsommaren och jag har inte badat på ett par veckor nu. Nu säger man att det ska bli fint väder imorgon, hoppas det. Tyvärr har vi fullt upp imorgon, ska åka ”ända in i Hälsingland” och hämta en svarv åt sonen. Vi räknade helt klart med att få låna en släpvagn av någon av grannarna, men alla var upptagna – skräpleveranser, höleveranser med mera, med mera. Så nu har vi hyrt en släpvagn och hoppas att någon vänlig människa med traktor kan hjälpa oss få ned den från släpvagnen när vi kommer tillbaka med den. Den väger visst 300 kg så det är inget vi lyfter på egen hand.

Hoppas det går bra med hämtningen för jag vill gärna hinna med att gjuta lite mer med de vita stenarna längs muren innan vi går iväg på fika lite längre bort på vägen. När jag var iväg och bokade släpvagnen idag så passade jag på att köpa 4 säckar finbetong också. Det är lite lustigt det där, när Livskamraten och jag följs och handlar byggmaterial så får vi bära materialet själv. Det innebär att jag bär det mesta eftersom Lk har sin rygg att vara rädd om. När jag åker själv och handlar så hinner jag bara in på byggbutiken så dyker det upp någon vänlig människa och frågar vad jag behöver hjälp med. Som idag när jag berättade att jag skulle ha 4 säckar finbetong. -Jag hämtar dem till bakdörren medan du går och betalar i kassan, sedan kan du bara köra runt bilen så lastar jag in säckarna. Så artiga, så trevliga är de.

Säckarna behövs för jag har massor att gjuta. Få se om jag kan lägga ut en bild imorgon på den stora trampsten jag gjorde/misslyckades med igår. Jag är stolt över den även om det inte blev så bra som jag hade tänkt. Önskar er en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>