Är det helg?

Ingen större skillnad längre om det är helg eller vardag. Igår kväll blev en alldeles underbar kväll så vi tog oss en promenad och ser man på, ett par av grannarna satt ute och bjöd oss in. Där blev vi sittande ute i den varma, sköna kvällen. Sagolikt.
IMG_20170811_191957Solen lyser så starkt fast det är kväll så man ser inte att sjön ligger där bakom räcket, bara en bit bort. Den härliga sjön som jag badade i och hade med mig barnbarnens uppblåsbara fåtölj, väldigt mysigt att sitta i den. Tyvärr blåste det lite för mycket vind så jag åkte hela tiden in mot stranden.

Idag har vi i alla fall tagit det lugnt. Jag håller på och pysslar med stenläggningen. Det som började bara som ett hugskott och har vuxit och vuxit helt planlöst. Idag så känns det som att jag i alla fall fått till det till en helhet så nu ska jag bara fortsätta att jämna till under stenarna så det ligger bra. Jag passade på och tog den fina mercan och åkte iväg och köpte några fler plantor av typen trampnarv och japansk starr bara för att fylla upp lite mellan de olika stensorterna.
IMG_20170812_180826 Det japanska starrgräset har jag satt längs altankanten. Det gäller att komma ihåg att vattna så de kommer igång och växer. En planta köpte jag, men jag har delat den till 5 plantor. Inte dumt.IMG_20170812_180859Två stenar ska delas på för att passa in. Jag börjar känna mig nöjd. Det har känts lite spretigt i designen, men nu tror jag att jag kommer att få ihop det så det ser bra ut. Aldrig mer kommer jag att börja lägga sten och göra plattor utan att ha en färdig plan på hur det ska bli. Man lär så länge man lever. Önskar er en skön lördag kväll.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.