Ljus i håret

Inte har väl tiden gått så fort, är det Lucia nu? Nej, men jag har varit till hårfrissan minsann och mycket mousse fick jag i håret också. Igår var jag också till fotvården och milda makter, så skönt! En timme per fot, jag bara njöt. Jag har fina och bra fötter så jag trodde att det skulle gå ganska fort, men hon tog sig tid och jag bara njöt. Dit ska jag minsann gå flera gånger. När jag kom hem så kände jag mig så nöjd att jag gick ut och satte fyr i tunnan vi har nere på stranden. Nu skulle minsann resten av allt vårt ris eldas upp. Det gick jättebra. Riset brann och högen minskade snabbt.

Men så helt plötsligt, när jag kastade i lite mer ris, så svirrade det till i håret och det uppstod en lite obehaglig lukt. Jag var beredd att kasta mig i sjön men kunde ju känna att det inte brann i håret. Jag gick upp till Livskamraten och bad honom titta och lukta på håret. Nej, han varken såg eller kände något. Lite senare kom en granne promenerande ner till oss och direkt när hon såg mig utbrast hon: -men vad har du gjort med pannluggen?

Jag kände efter och mycket riktigt; pannluggen kändes väldigt märklig och det ramlade av en del hår när jag rörde vid den. Även ögonbrynen hade fått en lite borstig känsla. Jaha, jag har alltså bränt pannlugg och ögonbryn, de är inte borta men det syns om man tittar noga efter, och känns. Vi som ska ha fest i kväll…..

Hur ska jag nu tolka detta att Livskamraten inte märkte något medan grannen såg det direkt? Hmmm

Jag vet att jag inte böjde mig över tunnan så jag kan bara tolka det som att det
var moussen som ”brann till”. Det har ju varnats en del för att de är brandfarliga och
nu anser jag det vara bestyrkt. Aldrig mer mousse i håret när jag eldar.

Tag varning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.