Har jag gjort bort mig nu igen?

Jag gick ut på Facebook idag och såg en länk där Norwegian delade ut gratisbiljetter. Två människor som jag känner hade tydligen fått biljetter för det stod ”Tack Norwegian”. Vad är detta, tänkte jag och klickade på länken, något som jag inte brukar göra. Direkt kom jag vidare till en sida där det stod att jag skulle dela Norwegians sida och skriva ”Tack Norwegian”. Det gjorde jag och kom direkt till en Apple-sida där jag lovades en ny telefon för 29:-.

Jag gick vidare och betalade in 29:-. Få se nu om jag får någon ny telefon, jag tvivlar. Vad jag däremot har fått var en bekräftelse på att det nu finns en hemsida med mitt namn och att jag ska betala si och så mycket per månad. Det verkar vara det som blev effekten av mitt dumma klickande på en länk. Tänk att man aldrig lär sig!

Jag har förstås meddelat företaget att jag aldrig beställt något från dem och inte vill höra mer från dem.

 

2 kommentarer

  1. Anncharlotte Johansson

    Å så tokigt det kan bli. Står i Aftonbladet en varning om att det är falskt. Avsändaren vill bara komma åt nya mejladresser. tyvärr. SAS var utsatta förra veckan av denna falska marknadsföring. Upp med hakan det kunde ha varit värre / kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>