Mitt-i-veckan

Efter att ha skjutsat hem äldre anhörig, efter att ha varit ute och ätit middag, så tittade vi förbi på en av de lokala pizzeriorna. Massor av folk var där. Är det kanske så att folk har onsdagen som lill-lördag? Eller var det bara det fina vädret som lockade ut alla. Det har känts  underbart skönt idag att åter få njuta lite värme. Ett av barnbarnen och jag har varit ute och jobbat i trädgården idag, en långpromenad har också hunnits med. Detta att avsluta dagen med en god middag på restaurang kan rekommenderas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>