Regnar och är mörkt

Idag är en mörk dag, det är då sant och visst. Förklaring till detta finns så vi vet alla varför.

Min telefon har ringt två gånger på förmiddagen. Båda gångerna med ett nummer från Saudiarabien. Det är något som ingen kan förklara.

Idag är vår sista dag  här så vi hade bestämt oss för att rensa färdigt nere på stranden, dvs ta bort det sista av alla grenar och elda. Det gick ju inte igår på grund av det idoga blåsandet. Men idag gick det
IMG_20170805_111444

Ingen vind, perfekt, lite lagom duggregn när jag började elda. Men ni vet, mitt i allt regn så kommer det en skur och det var ordentliga skurar. Så nu sitter jag här med en kopp té, luktar rök och försöker värma mig. Jag kan inte påstå att jag vill gå ut och jobba igen, men jag har några blommor som jag behöver ta om hand. Jag ska prova att övervintra några pelargoner och kannor i en låda nere i källaren. Utan jord, få se hur det går. Sedan har jag tagit hem ett par stycken och några ska få övervintra i sina krukor här inne i stugan. Några ska väl överleva hoppas jag. Därefter ska jag njuta av en lååååång dusch så jag blir av med röklukten. Känner mig som en halstrad böckling just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.