Skön dag

Jag sov ända till 09.30 i morse. Märkligt  nog så tittade jag tidigare på klockan, såg att den var 07.30, tänkte att jag skulle gå upp och förbereda smörgåstårtan ……och plötsligt så blev jag väckt och klockan har tvärhoppat framåt. Det blev till att rusa upp och fika tillsammans med Jako och sedan att börja med smörgåstårtan. Så här blev tårtan i färdigt skick
IMG_20171022_144739Den ser faktiskt riktigt bra ut och smakade gott dessutom.

Tack och lov så blev det en långpromenad tillsammans med god vän också. Promenader behöver man och jag har lovat mig själv att aldrig säga nej om någon vill ha sällskap ut. Frisk luft och  rörelse, det är bra för en mormor/farmor. Ja, det är bra för alla, oavsett ålder.

Jako satt på min axel medan jag gjorde smörgåstårtan för han tycker inte om att vara ensam i vardagsrummet. Så länge någon sitter därinne så är han nöjd och belåten, men blir han ensam så sätter han igång och visslar och det är faktiskt ganska irriterande.

Jag gav honom min gamla tandborste och den har han mycket roligt med. Inte visste jag att man kan vara så kreativ med en tandborste!
IMG_20171022_135118

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.