Lite nostalgi

Idag blev det vinterdäck på så nu kan snön komma (även om jag tycker att den kan vänta till december). Det verkar också som att Livskamraten fått ordning på bilen så vi kan använda den ett tag till. Skönt!

Jag tog mig upp på vinden idag och rensade lite mer. Det blev 3 stora, vita säckar att lämna på återvinningen. Många barnkläder som nu är oåterkalleligen borta. Dock inte utan många sentimentala tankar……

Så hittade jag en stor påse med roliga saker; rullgardiner och väggvepor, de flesta från 70-talet. Jag kunde inte förmå mig att med dem till återvinningen utan de har fått mellanlanda i hallen, de måste ”ligga till sig” så kanske jag kan slänga dem sedan.

IMG_20171024_133913Vad sägs om denna lilla bonad från 1976. Den sydde en vän till oss när vi fått vårt första barn. Så raffinerat enkel och fin.

IMG_20171024_134010Denna vackra bonad fick vi av min syster och hennes man, Eva och Lars. Den är sagolikt vacker och skulle vara fin som en huvudgavel till en säng.

IMG_20171024_134217Detta tyg är ju jättefint tycker jag. Jag kan inte komma ihåg var vi haft den, men det finns en kanal i ena änden med en rundstav i så den verkar ha suttit uppe på en vägg.
Vilka färger! Den kanske jag kan återanvända.

Efter att ha varit på återvinningen så bakade jag två bröd, ett pizzabröd som kocken Susanne Jonsson bakade på TV:n samt en äppelkaka som jag hittade recept på i en tidning. Pizzabrödet passade väldigt bra till sparrissoppan och äppelkakan smakade bra efter maten. Ganska nöjd med dagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.