Lång dag går mot sitt slut

Äntligen börjar det bli dags att gå och lägga sig, ser fram emot det faktiskt. Efter att ha gjort rent i vardagsrummet runt gojan Jako (milda makter vad en papegoja kan skräpa ned) så gick jag en lång skön promenad med en väninna. En skön promenad i fint väder, kan inte bli bättre. Det tyckte även vovve Jacki som sov så gott efter den långa promenaden. Vi fick lunchbesök idag (risgrynsgröt och äggmackor) och efter lunchen gjorde jag en sockerkaka.

Men är det lönt att baka egentligen? Det går ju bara åt.
IMG_20171108_210945Sedan åkte jag till sta´n för att träffa en anhörig. Jag fick vänta en halvtimme vilket inte kändes så bra…. men när man väl träffas så är allt bra. Orkade inte tänka på middag utan gjorde det enkelt för mig och köpte med mig en familjepizza hem. Nu har Jacki och jag varit ute och kvällskissat, i varje fall Jacki, så nu ska jag be att få avsluta denna dag och krypa i säng.

PS! blev lite besviken när jag såg att mina tänkta investeringar i fonden stod oförändrade idag, jag hade nog hoppats att de skulle ökat. Tänk om jag hade haft fonden i ett skatteparadis, då hade jag i alla fall kunnat ta ut 30.000,- utan att betala skatt.  Det skulle inte varit dumt! DS!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.