Kärlek?

Torsdag – besök hos kär vän, varför blir det så långt mellan besöken ibland. Nu ska det inte bli så långt till nästa gång i alla fall. Vi fick besök av ett barnbarn idag och då lät vi Jako, gojan, komma ut ur buren och umgås med oss. Det blev genast klart för oss att han gillar barnbarnet L. Kanske för att han påminner om husse. Han satt i alla fall troget på L:s axel och putsade sig, burrade upp sig och såg ut att ha det jätteskönt. Tilläggas kan väl att L inte var över sig förtjust i Jakos uppvaktning. Han trivs bäst när Jako är inne i buren. Var gång jag pekade åt Jako att flyga iväg till sin ”bajsstol” så gjorde han det, flög dit, bajsade och tog sedan sats för att flyga tillbaka till L:s axel. Kärlek?

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Vad häftigt att fåglar kan dresseras så där bra… Det är nog klokare djur än vad man kan tro :-)

    Pippifågeln låter i alla fall som en väldigt trevlig prick!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>