Mörkret sluter sig om dagen

Imorgon får vi storfrämmande från ”over there”. Roligt, jag har just förberett fläskfilégrytan till morgondagen för jag tror inte att jag kommer att hinna det i morgon. Nu står den och sjuder på spisen. Vi ska ha klyftpotatis så vi slipper skala. Roligare kan man ju ha. Till exempel göra rent kring fågelburen så vi kan duka fint vid matbordet. Sedan hoppas jag att jag får ha söndagen helt för mig själv, ingen som vill något eller ska ha hjälp med något, eller som helt enkelt vill umgås. Jag vill / jag behöver vara ensam, i fred några timmar.

Idag gick jag på massage och det var underbart skönt. Den 24/11 ska jag sedan på spa-kväll med några tanter så lite avkoppling ska det väl bli. Vi ska också hinna lyssna på Tommy Körberg, något som jag verkligen ser fram emot. Han har en underbar röst.

Vår inneboende, då menar jag barnbarnet, inte gojan och inte hunden, har hängt upp ett dubbelsidigt papper på kylskåpet om hur man går  ner i varv. Jag får nog ta mig tid och läsa genom det dokumentet.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.