Tiden flyger

Nu är det svårt att få tiden att räcka till, suck. Jag hinner inte / orkar inte ens blogga varje dag. Igår blev det i alla fall en skön dag. Direkt när jag vaknade gick jag en långpromenad med en kompis, skönt!  Sedan for Livskamraten och jag till Avion. Jag hade någon slags tanke om att vi gemensamt skulle strosa genom gångarna, diskutera tänkbara julklappar, kanske till och med ta en kopp kaffe. Ha ha, att jag aldrig lär mig.

Livskamraten följde inte med in i affärerna, han ville absolut inte diskutera några julklappar, han såg ut att vilja vara någon helt annanstans, precis som vanligt alltså. Vilket misstag jag gjorde som bad honom följa med. Men se där, räddningen i form av en kusin dök upp. Hennes Livskamrat hade velat följa med på shoppingrundan, snus skulle inköpas. Men hon avstyrde det hela och erbjöd sig att köpa snusen åt honom. Alltså satt han hemma i tryggt förvar. Nu föreslog hon att jag skulle låta Lk åka hem och istället gå och äta lunch med henne och sedan avsluta med ytterligare shopping. Vilket bra förslag tyckte både Lk och jag.

Så det blev en mysig avrundning på shoppingrundan. Nu har jag köpt det mesta i julklappsväg, ska ta en runda till i morgon ”bara därför att”. Idag ska vi fira en 85-åring med jullunch på Levar Hotell. Det ska bli mysigt, gott och så får vi träffa de glada ägarna också (släkt). Kan inte bli bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>