Snart så

Snart är jag frisk. Det är mitt dagliga mantra. Dagens uppgift blev att plocka ner julgranen. När det var gjort så räckte det med aktiviteter. Det blev till att lägga sig och läsa en stund. För övrigt har jag bara suttit med släktforskningen. Tänk att det är så roligt. Tiden bara rusar iväg. Det märkliga är att man aldrig blir färdig. Hela tiden dyker det upp nya upptäckter. För att inte tala om alla amerikanska släktingar som dyker upp via Facebook. Nästan så man glömmer sina närmaste släktingar. Fast de håller sig på avstånd, vill inte bli smittade. Tittar på Junior kronorna och USA, undrar om där finns någon släkting?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>