Bra böcker

Visst är det bra att det finns böcker? Vilken tur att det finns människor som har fantasi och tycker om att skriva så vi andra, fantasilösa, människor får njuta av deras tankar. Jag som mest läser deckare kan ju ibland förvånas över deras morbida tankar. Var får de allt ifrån? Men det är väl bättre att de lever ut det i böckerna än att de omsätter tankarna i praktiken…………..

Jag har just läst ut en bok av en för mig okänd författare.
bok

Den var bra!

Tänk om man skulle försöka sig på att skriva ihop något….jag har ju påbörjat om släkten, det kanske är idé att sätta igång före våren kommer för då blir det fullt upp med annat, lite byggnationer i form av ett växtskåp och badrum i  SpanskaVillan. Jag håller på och komposterar maten enligt Bokashi för att kunna använda i sommar, åtminstone att använda som gödsel i den köpta jorden. Dessutom sitter jag och tittar på Pinterest efter läckra badrum. Kanske man kan hitta någon idé. Jag vill ha ett varmt ombonat badrum, inte blänkande kakel utan ett verkligt gosigt rum dit man kan gå utan att bli kall om fötterna, även utan att ha golvvärmen på. Där man kan ta en lång dusch och sköta om sig i härlig miljö. Livskamraten förstår inte alls vad jag gör. ”Vi måste ju dra om rören i golvet först”, säger han. Det vet jag också naturligtvis, men man måste planera i god tid, speciellt om man som vi gör det mesta själv.

Tillönskar er en trevlig helg (igen!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>