Shoppa

Jag känner för att shoppa. Yes, det vill jag göra. Bara gå ut och handla något, precis bara det jag ser just då och som jag tycker ser bra ut. Impulsivt, utan att tänka efter, bara därför att! Det enda som hindrar mig är att bankkortet känns väldigt lätt just nu. Så är det, julen har satt sina spår. Jag såg precis att pantbankerna har gyllene tider så här i januari. Tänk att det verkligen fungerar så, att man går till pantbanken och säljer sina saker. Så långt har det inte gått för mig i alla fall. Jag kan nog hanka mig fram till dess att jag får lön igen.

Men det är konstigt detta med shoppinglusten. I normala fall så är jag ingen shopoholic, det är långt mellan impulsköpen, om det inte är någon 25-kronors vas på Återvinningen förstås. Men nu, när det är lite ebb i kassan så är jag jättesugen på att handla. Får jag inte köpa något, vad-som-helst, så …… står jag inte ut.

I värsta fall kanske jag åker iväg till COOP och handlar en rejäl påse lösviktsgodis, bara för att lätta på trycket. Eller så får jag hitta på något annat, gå ner och rensa i tvättstugan kanske. Det var ingen dum idé!

Önskar er en trevlig kväll, själv ska jag ner i källaren och bota min shopping-lust.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>