Sluta klaga

Ytterligare en seg, lång dag. Tur jag har snälla vänner som kommer förbi och fikar. Nu har jag varit förkyld så länge och hela tiden tänkt, bara jag blir pigg så ska jag……..

Nu är jag fri från förkylningen, och har jättemycket att göra, och så sitter jag här med armen i paket. Det är svårt att hålla i en bok, det går inte att sticka eller sy, det är inte det smidigaste att göra något överhuvudtaget med bara en arm. Fy, vad jag klagar. Jag vet att det finns fantastiska människor som klarar det mesta trots avsaknad av både händer och andra extremiteter så jag ska bara hålla tyst. OK, från och med imorgon ska jag sluta beklaga mig. Lovar!

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Det är ju lite kutym att säga att man inte ska klaga… det finns ju alltid dom som har det värre, fast jag brukar säga att visst tusan får man klaga om man inte känner sig nöjd, och det hade jag inte gjort, om jag varit du :D Tur att saker och ting går att laga även om det kanske inte är en quick fix. //Kram

  2. Marja Granqvist

    Man får klaga! Du har orsak att känna dig besviken och otålig. Men tänk på Magdalena Ribbing som trillade från en stege när hon skulle ta ner något från ett skåp och slog sig så illa att hon dog. Mitt i förberedelserna och förväntan inför en lunch med vänninorna kan sådant också hända. Man vet aldrig. Så du hade tur… det hade kunnat bli mycket värre. Men du får klaga.
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>