Lite ditt och datt

Nu har vi haft barnbarn här igen, mysigt. Kvällen ägnades åt ridning på SURF, det var premiär där för mig så det var roligt att se hur det fungerade. Hästar är inte Livskamratens bästa vänner så när lilla L behövde lite hjälp så blev jag den som försökte hjälpa. Inte lätt med en arm. Världens mysigaste häst som rufsade om mig i håret, som högg min väska där jag hade äpplen, som var väldigt intresserad av mitt gips….puuuh, det blev hårtvätt och klädtvätt efter ridningen kan jag tala om.

20180122_162808

Jag var även på röntgen och till Ortopedmottagningen och allt var bra. Om inte läkaren säger något annat när hen tittar på bilderna så kan vi klippa gipset den 8 februari. Jag sa att det klipper vi själva så behöver vi inte belasta sjukvården med det. Jag måste säga att det känns som att sjukvården har uppdaterat sina rutiner på ett mycket bra sätt, i varje fall vad jag sett denna gång. Allt ifrån det akuta stadiet via vårdcentral med remiss till röntgen och först därefter till akuten för omhändertagande till detta avslut hos sköterska som gav en första bedömning av rtg-bilderna och träningsprogram. Mycket bra. En stycken nöjd patient.

Nu planerar jag för helgen. Om det inte är så kallt så ska vi ta hjälp av de större barnbarnen för att packa bort saker. Flyttlådor har införskaffats. Tidningar har sparats för att kunna användas som förpackningsmaterial. Vi är beredda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.