Känns bättre

Jag kan inte påstå att jag trivs med de påsar och lådor vi har stående här i huset i väntan på att bli uppackade. Men igår fick vi i alla fall monterat den garderob vi ska ha i sovrummet så nu har jag lyckats tömma hela resväskan och har lite koll på var jag har alla kläder.

Likaså har vi fått sand levererad, sand som ska användas som underlag till golvet i det nya förrådet. Det förråd som ska rymma så mycket av våra saker samt även fungera som ett extra litet matförråd. Stora förväntningar har vi på det förrådet, det är då visst och sant. Men golvläggningen får vänta till nästa vecka. Nu ska vi vända åter till Holmsund, hämta husbilen, fira Livskamratens 70-årsdag med familjen, besöka goda vänner ute på deras stuga, äta middag med andra goda vänner på restaurang, fira Mors Dag på Kafé Lotsen på Järnäsklubb – oj, det blir mycket på en helg………  men det ska nog gå bra.

Sedan får vi vila några dagar innan det är dags för studentfirande, släktträff och två viktiga födelsedagar…..och midsommar och därefter träff med Öjen-gänget………..Vi får kanske ta husbilen och rymma iväg
någon dag för att vila.

Det är mycke´nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>